TRE MÅTER Å NYTE OPPHOLDET PÅ VÅRT BOUTQUEHOTELL

                                                            BOUTIQUEHOTELL ALICANTE 

Når du planlegger din neste ferie på et boutiquehotell, kan du lure på hva slags aktiviteter det er rundt for å nyte enda mer ditt opphold.

Her på Boutique hotel Finca el Tossal vil vi gjerne anbefale tre må gjøre ting inni og utenfor vårt boutiquehotell.

                                                                                             MASSASJE

Boutiquehotellet Finca El Tossal tilbyr veldig avslappende massasje av vår profesjonelle massør, enten direkte på rommet ditt eller hvis du foretrekker det på noen av de avslappede stedene rundt vårt boutiquehotell. Det har blitt bevist at det ikke er noen bedre måte å komme seg fullt ut fra det travle bylivet, og deretter en god avslappende massasje.

                                                                A BESØKE ALTEA I DE CLOSE ALFAZ DEL PI

Boutiquehotell Finca el Tossal vil anbefale å besøke gamlebyen Altea, vi ligger omtrent 20 minutter unna Altea, og vi ville ikke tenke to ganger for å anbefale å besøke Altea minst en gang i ditt opphold på vårt boutiquehotell.

Altea har ganske mye å tilby, bortsett fra å bli anerkjent som en av de vakreste byene rundt hele området, vil det sikkert passe dine behov hvis du vil nyte et måltid med en vakker havutsikt.

                                                                                     UTENDØRS JACUZZI 

Her på boutiquehotellet Finca el Tossal er vi glade for å kunngjøre at fra nå av tilbyr vi et vakkert utendørs boblebad med en fantastisk utsikt over fjellene, vi tror at det ikke er en bedre måte å nyte en solnedgang over fjellene og deretter i en utendørs jacuzzi Med en cocktail i hånden.